Helgkurs: Klassisk Yoga – Meditation 014

Lärare Gunnar & Nina

På helgkursen får du möjlighet att under en helg helt ta hand om dig själv och lära dig klassisk Yoga från Satyananda och Sivananda traditionen. Vi kommer göra fysisk lugn yoga (Asanas), djupavsalppning (Yoga Nidra), ljusmeditationen (Tratak), andningsövningar (Pranayamas), andningsmeditation  (Energins Källa) och föreläsningar om yoga traditionen,du får också prova lite av yogans reningsmetodik så som Neti (Nässköljning) om du vill.

Efter kursen har du en bra grund för att fortsätta på egen hand och/eller fortsätta på våra kurser eller åka på längre retreats. Några yogaprogram som du kan använda i din vardag ingår.

Vi kommer göra yoga, avslappning och meditation både lördag och söndag där vi har möjlighet att fördjupa oss och ha tid till oss själva. Vi kommer också ha möjlighet att samtala om yogan i vardagen då vi kommer gå promenad i naturen och vid den gemenasamma frukosten.

Blandade

Härligt Yoga – Meditation för alla

Vem kan deltaga: Alla kan deltaga, både nybörjare och fortsättare

Kurslängd: Hela dagar (lördag-söndag)  kl. 08.00 – 16.30 med sammanlagt 10 timmar undervisning (5 timmar på lördagen och 5 timmar på söndagen), samt frukost, promenad.
Tid: 17-18 mars
Mat:  Enklare frukost ingår, lunch ingår inte
Kostnad: 1 495 kr
Plats: Jönköping, Torpagatan 34 ingång från Björngatan
Utrustning: Du behöver bara lätt sittande kläder
Förbehåll: Det du lär dig på denna kurs får du inte använda för att lära andra pga. att det behövs mer kunskap för det.

Boka din plats här….


Längre retreat 10-dagars, 14-dagars eller en månad

Dessa kurser hittar du på Ananda Mandala (Hari Preem och Björns) kursgård 3 mil sydöst om Vetlanda. På dessa kurser får du verkligen möjlighet att gå djupare med yogan, samt ett härligt avbrott i vardagen. Möjlighet att tänka färdigt dina tankar och bli närvarande här och nu. God mat, massor av bad, bastu och sköna promenader i naturen är inslag i kurserna förutom yoga och meditation.

Läs mer på www.yoga-meditation.se

Du anmäler dig till kursgården på kursgårdens hemsida.