Anmälan

Platsbokning Yoga – Meditation hösten 2019

Om du vill gå flera kurser så kan du välja det i samma anmälan. På varje kurs är det max 16 deltagare. När du har skickat din bokning kommer ett automatiskt mail till dig med information om din bokning och betalning (bankgiro: 5481-3738)

Om du någon gång missar den dagen du valt så försöker vi i mån av plats att du kan gå en annan dag/tid.

 

  Yogalärarutbildning - Fördjupning (8 platser kvar)

 • Det är en fördjupningskurs för dig som vill gå vidare med din yoga eller en yogalärarutbildning för dig som vill hålla yogakurser – yogapass enligt klassisk yoga.

  Du bokar din plats i annat formulär genom att klicka på länken nedan.

  Klicka här !!
  Yogalärarutbildning 1 år, start 2019-09-13 (Lärare Gunnar & Eva)
 • Helgkurser & Retreat

 • Kurser - Klassisk Satyananda Yoga - Meditation

 • Kurserna är 8 gånger
  Nivå 1: för helt nybörjare eller du som tidigare gått och vill fortsätta på denna nivå.

  Nivå 2: för dig som tidigare utövat yoga hos oss eller hos någon annan och kan en del. Nivå 2 är mycket likvärdig Nivå 1, men vi startar inte helt från början och kanske provar något nytt beroende

  Fullpass: Ett fullpass är 1 timme och 45 minuter och innehåller Yoga Nidra, så som vi egentligen vill att alla pass ska vara
  Kortpass: Är ett pass som ett fullpass men innehåller inte Yoga Nidra och är för dig som inte kan avvara längre tid eller inte vill ha Yoga Nidra

  På kursen får du programmen så du kan göra det hemma mellan gångerna, i kursen ingår också en inspelad djupavslappning/Meditation, Yoga Nidra.

  Har du tidigare gått en kurs så har du möjlighet att komma som Drop In i mån av plats, men för att vara säker bokar du kursen.

  Kan du inte en dag så har du möjlighet att byta till annat pass den veckan, vi försöker alltid se till att du får yoga
 • Meditationskurs – lär dig tantriska meditationer

 • På Sivananda pass behöver du inte boka plats utan kan bara komma. Det finns möjlighet att köpa 10-kort. Till dessa pass sker betalning på plats.
 • Dina uppgifter

 • Regler och villkor