Gunnar Esping (Yogalärare & Coach )

Certifikat 1 000 timmars utbildning
Certifikat 980 timmars utbildning

Första gången Gunnar kom i kontakt med Klassisk Satyananada yogatraditionen var på Asram för över 25 år sedan, det var på  Håå kursgård, då han åkte dit på flera 10-14 dagars retreats. Sedan började Gunnar sin djupgående internationella fleråriga utbildning till yogalärare på Ananada Mandala , genom att bo där  i flera 10-14 dagars kurser/retreat, han är certifierad 980 timmars utbildning enligt Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.

Gunnar är också certifierad i Sorgebearbetning hos Svenska Institutet för sorgebearbetning, Diplomerad Kognitiv Coach hos LifeCap och Certifierad LEAD coach hos SESI vilket är en metod för grupputveckling och medarbetarskapsutveckling.

Gunnar driver Yoga Academy


 Nina Leander (Yogalärare)

Sivanadaträning
Lärarutbildning klassisk yoga 250 timmar och Yin Yoga

NinaNina har praktiserat yoga sedan 2005 och utbildade sig till yogalärare inom Sivananda-traditionen 2009 genom att bo på kursgård/ashram i Nya Zeland. Sivananda yoga är en ganska lugn och meditativ form av Hatha yoga, där vila mellan positionerna, medveten närvaro och andning är viktiga element. Sivananda Yoga och Satyananda yoga är närbesläktade och har sina rötter i klassisk Yoga. Nina har också utbildning i Yin Yoga och undervisar också på Myoga.

 

 


Eva Skillmark (Yogalärare)

Djupgående utbildning
Lärarutbildning i klassisk yoga-meditation ca: 400 timmar

EvaEva har utövat Kundaliniyoga i över 12 år, men när hon träffade på Klassisk Satyananda yoga så blev hon fäst vid den yogan och meditationen så hon valde att fördjupa sig i denna klassiska tradition. Eva går nu en mycket omfattande yogalärarutbildning hos Ananda Mandala (www.yoga-mediation) som är ca: 7-800 timmar boende på kursgården, Eva har gjort ca: 500 timmar av utbildningen och är nu lärare på Yoga Academy. Utbildningen är certifierad av Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.

 

 


Mikael Hultkvist (Yogalärare)

Ananda
Lärarutbildning i klassisk yoga-meditation ca: 400 timmar

MikaelMikael har under några år varit elev hos Yoga Academy och blev där inspirerad att gå vidare i djupet av klassik yoga och började sin fleråriga yogalärarutbildning hos Ananda Mandala (www.yoga-mediation) som är ca: 7-800 timmar boende på kursgården.

Utbildningen är certifierad av Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.

 

 


 Kenneth Sydling  (gästlärare på Yoga & Bild-kurser) 

Inre färger
Leg Psykolog och symbolterapeut

KennethKenneth är Leg Psykolog och symbolterapeut och har erfarenhet av många psykologiska tekniker. Han har sysslat med bildterapi och besläktade tekniker i över 25 år. Det är tekniker där den eget skapade bilden (eller annat uttryck) står i fokus. Som blir en länk mellan vårt yttre och vårt inre och ger många möjligheter till självinsikt och utveckling.

Kenneth har också lång erfarenhet av Satyananda yoga.

 

 


 

Vill du veta mer om Satyanandayoga lärarutbildning hittar du det r


 

Andra yogalärar som är utbildade eller under utbildning  i Satyananda Yoga hos Ananda Mandala med egna sidor.

www.yoga-ayurveda.biz

www.yogacolonia.de

www.karuna-yoga.de

www.yogasatyam.eu

www.bjornyoga.se

www.sonjasyogarom.no

www.yogasahasrara.de

www.yogasatyam.eu

www.vrindayoga.com

Lista hos Ananada Mandala