Platsbokning Yoga – Meditation våren 2018

Om du någon gång missar den dagen du valt så har du möjlighet den veckan att gå en annan dag.
Om du vill gå flera kurser så kan du välja det i samma anmälan. På varje kurs är det max 16 deltagare. När du har skickat din bokning kommer ett automatiskt mail till dig med information om din bokning och betalning (bankgiro: 5481-3738)

 

  Yogalärarutbildning - Fördjupning

 • Helgkurser & Retreat

 • Kurser - Klassisk Satyananda Yoga - Meditation

 • Kurserna är 8 gånger
  Nivå 1: för helt nybörjare eller du som tidigare gått och vill fortsätta på denna nivå.

  Nivå 2: för dig som tidigare utövat yoga hos oss eller hos någon annan och kan en del. Nivå 2 är mycket likvärdig Nivå 1, men vi startar inte helt från början och kanske provar något nytt beroende på gruppens sammansättning.

  Holistisk senior: är för alla, helt nybörjare, senior, rehab och fortsättare vi anpassar yogan efter gruppen och det är en lugn yoga

  Har du tidigare gått en kurs så har du möjlighet att komma som Drop In i mån av plats, men för att vara säker bokar du kursen.

  På kursen får du programmen så du kan göra det hemma mellan gångerna, i kursen ingår också en inspelad djupavslappning/Meditation, Yoga Nidra.

  Kan du inte en dag så har du möjlighet att byta till annat pass den veckan, vi försöker alltid se till att du får yoga
 • Drop In - Klassisk Sivananda Yoga för fortsättare (du har gått minst 8 gånger tidigare eller kurs Nivå 1)

 • På Sivananda pass behöver du inte boka plats utan kan bara komma. Det finns möjlighet att köpa 10-kort. Till dessa pass sker betalning på plats.
 • Dina uppgifter