Skip to content

Referenser

Andras berättelser fascinerar. Att se hur människor växer när de i en trygg miljö och får verktyg som fungerar är inspirerande. Här kan du ta del av vad några av våra tidigare deltagare vill förmedla kring sin upplevelse efter att de har varit på vår yoga & meditation.

Märta

Om du vill utöva riktigt bra yoga samt meditation så är detta helt rätt plats. Här kan man utvecklas i sin yoga och som människa, helt kravlöst och utan någon press. Att gå hit en kväll i veckan på yoga och meditation är för mig ett måste om vardagen ska fungera.

Rätt plats

Om du vill utöva riktigt bra yoga samt meditation så är detta helt rätt plats. Här kan man utvecklas i sin yoga och som människa, helt kravlöst och utan någon press. Att gå hit en kväll i veckan på yoga och meditation är för mig ett måste om vardagen ska fungera.

Louise

Klassisk yoga och meditation gör mig avslappnad och harmonisk, jag blir lugn i sinnet och samtidigt full av positiv energi. Kroppen känns rörligare och starkare och jag blir i bättre balans för att klara av vardagens stress och krav. Efter ett år med yoga och meditation varje vecka har det nu blivit \"min livsstil\", ett välbefinnande för både kropp och själ som jag inte vill vara utan. Jag vill därför varmt rekommendera Yoga Academy i Jönköping, deras klassiska yoga och meditation, kompetenta lärare och trivsamma atmosfär.

\"min livsstil\", ett välbefinnande för både kropp och själ som jag inte vill vara utan.

Klassisk yoga och meditation gör mig avslappnad och harmonisk, jag blir lugn i sinnet och samtidigt full av positiv energi. Kroppen känns rörligare och starkare och jag blir i bättre balans för att klara av vardagens stress och krav. Efter ett år med yoga och meditation varje vecka har det nu blivit \”min livsstil\”, ett välbefinnande för både kropp och själ som jag inte vill vara utan. Jag vill därför varmt rekommendera Yoga Academy i Jönköping, deras klassiska yoga och meditation, kompetenta lärare och trivsamma atmosfär.

Ida

”Yogan har hjälpt mig att hantera stressen i det vardagliga livet och givit lugn i kropp och själ. Andningsövningar har hjälp mig i stressiga, nervösa och oroliga situationer i vardagen då jag med hjälp av dem kunnat lunga ner mig själv. Yogan har gjort att min kropp är rörligare och mer flexibel än någonsin. Tidigare problematik med värk har förbättras och yogan har gjort att min kropp känns mycket funktionell. Gunnar, Eva, Nina & Mikael sprider ett lugn med sig och atmosfären på Yoga Academy är välkomnande och skapar en trygghet. Jag rekommenderar Jönköping Yoga Academy starkt, utövandet av yogan har givit mig verktyg att hantera livet på ett bättre sätt och har ökat mitt välmående.”

Andningsövningar har hjälp mig

”Yogan har hjälpt mig att hantera stressen i det vardagliga livet och givit lugn i kropp och själ. Andningsövningar har hjälp mig i stressiga, nervösa och oroliga situationer i vardagen då jag med hjälp av dem kunnat lunga ner mig själv. Yogan har gjort att min kropp är rörligare och mer flexibel än någonsin. Tidigare problematik med värk har förbättras och yogan har gjort att min kropp känns mycket funktionell. Gunnar, Eva, Nina & Mikael sprider ett lugn med sig och atmosfären på Yoga Academy är välkomnande och skapar en trygghet. Jag rekommenderar Jönköping Yoga Academy starkt, utövandet av yogan har givit mig verktyg att hantera livet på ett bättre sätt och har ökat mitt välmående.”

Johan

”Yoga Academy har en avslappnad miljö och duktiga yogalärare. Yogan och meditationen är alltid utefter individens nivå vilket skapar en trygg atmosfär. Detta möjliggör en upplevelse av att komma närmare sig själv och vara medveten i nuet. Rekommenderas varmt”

Avslappnad miljö och duktiga yogalärare

”Yoga Academy har en avslappnad miljö och duktiga yogalärare. Yogan och meditationen är alltid utefter individens nivå vilket skapar en trygg atmosfär. Detta möjliggör en upplevelse av att komma närmare sig själv och vara medveten i nuet. Rekommenderas varmt”

Catherine

Jag har tränat yoga sporadiskt under ett par års tid och hunnit testa lite olika yogaformer. Jag trivs jättebra på Jönköping Yoga Academy, som har en skön avslappnad inställning till yoga och jag kan varmt rekommendera detta ställe! Speciellt till dig som ska börja yoga och vill ta reda på om detta kan vara något för dig. Förutom den praktiska delen har det varit väldigt intressant att lära sig lite om hathayoga, något som leder till en djupare förståelse för övningarna man gör. Andningsövningarna och yoga Nidra har hjälpt mig mycket med att bli lugnare i kroppen, känna mer sinnesro och inte ställa så höga krav på mig själv. Yogan är ett fantastiskt verktyg för att lära känna sig själv helt enkelt.

Yoga Nidra har hjälpt mig mycket

Jag har tränat yoga sporadiskt under ett par års tid och hunnit testa lite olika yogaformer. Jag trivs jättebra på Jönköping Yoga Academy, som har en skön avslappnad inställning till yoga och jag kan varmt rekommendera detta ställe! Speciellt till dig som ska börja yoga och vill ta reda på om detta kan vara något för dig. Förutom den praktiska delen har det varit väldigt intressant att lära sig lite om hathayoga, något som leder till en djupare förståelse för övningarna man gör. Andningsövningarna och yoga Nidra har hjälpt mig mycket med att bli lugnare i kroppen, känna mer sinnesro och inte ställa så höga krav på mig själv. Yogan är ett fantastiskt verktyg för att lära känna sig själv helt enkelt.

Jonas

Lugn komplett yogastil i en avslappnad och välkomnande miljö. Utbildade lärare med tydliga instruktioner och bra sammansättning av övningarna. Blev snabbt en av höjdpunkterna i veckan. Speciellt djupavslappningen efter ett pass är kronan på verket och brukar leda till härlig sömn på kvällen. Rekommenderar andra att prova denna yoga för bättre välbefinnande. Blev själv mycket inspirerad och har valt att utbilda mig till yoga-lärare inom Klassisk Satyananda Yoga.

Lugn komplett yogastil

Lugn komplett yogastil i en avslappnad och välkomnande miljö. Utbildade lärare med tydliga instruktioner och bra sammansättning av övningarna. Blev snabbt en av höjdpunkterna i veckan. Speciellt djupavslappningen efter ett pass är kronan på verket och brukar leda till härlig sömn på kvällen. Rekommenderar andra att prova denna yoga för bättre välbefinnande. Blev själv mycket inspirerad och har valt att utbilda mig till yoga-lärare inom Klassisk Satyananda Yoga.

Jenny

Jag vill varmt rekommendera detta! Lugn, balanserad yoga som ger en långvarig effekt av välbefinnande och ett inre lugn. Den holistiska yogan är av tung betydelse i min återhämtningsprocess och jag har sett tydliga resultat snabbt, i form av bl.a. ökad harmoni, bättre sömn, mindre värk och ökad stresstålighet. Ett stort plus är att denna kurs erbjuds på förmiddagstid. En perfekt start på dagen. Ingen prestige, inga krav, bara kom dit som du är.

Långvarig effekt av välbefinnande

Jag vill varmt rekommendera detta! Lugn, balanserad yoga som ger en långvarig effekt av välbefinnande och ett inre lugn. Den holistiska yogan är av tung betydelse i min återhämtningsprocess och jag har sett tydliga resultat snabbt, i form av bl.a. ökad harmoni, bättre sömn, mindre värk och ökad stresstålighet. Ett stort plus är att denna kurs erbjuds på förmiddagstid. En perfekt start på dagen. Ingen prestige, inga krav, bara kom dit som du är.

Elin

Efter att nu ha yogat var och varannan vecka i några månader är min kropp som ny – och oj så vig jag är! Den stela nacken existerar knappt, den där huvudvärken är som bortblåst och saker som varit jobbiga är helt plötsligt lite lättare. Jag kan ärligt säga att detta är något av det bästa som hänt mig och det är definitiv något som kommer att vara med i min vardag – så länge jag lever! På vägen har jag också lärt mig att göra något åt det som kan bli ett problem, i tid (!) och inte låta det som är destruktivt bli en vana.

Långvarig effekt av välbefinnande

Efter att nu ha yogat var och varannan vecka i några månader är min kropp som ny – och oj så vig jag är! Den stela nacken existerar knappt, den där huvudvärken är som bortblåst och saker som varit jobbiga är helt plötsligt lite lättare. Jag kan ärligt säga att detta är något av det bästa som hänt mig och det är definitiv något som kommer att vara med i min vardag – så länge jag lever! På vägen har jag också lärt mig att göra något åt det som kan bli ett problem, i tid (!) och inte låta det som är destruktivt bli en vana.

Anna-Karin

Jag hade aldrig provat yoga för 1,5 år sen. Ryggbesvär och kontinuerliga ryggskott hade fört mig till både naprapat och kiropraktor. Samtliga gjorde ett bra jobb men när jag till slut började med yoga insåg jag att kontinuerlig yoga är det som funkar. Det stärker och tänjer min kropp men har även lärt mig avslappning och kroppsmedvetenhet, alltså en bra aktivitet för både kropp och själ. Jag går på Gunnars pass en gång i veckan sedan ett drygt år tillbaka. Det som är så skönt med Jönköping Yoga Academy är blandningen av deltagare. Alla kan känna sig välkomna och ingen ’sticker ut’ och det är en total avsaknad av prestation. En mycket välbehövlig stund i min vardag.

Kontinuerlig yoga är det som funkar

Jag hade aldrig provat yoga för 1,5 år sen. Ryggbesvär och kontinuerliga ryggskott hade fört mig till både naprapat och kiropraktor. Samtliga gjorde ett bra jobb men när jag till slut började med yoga insåg jag att kontinuerlig yoga är det som funkar. Det stärker och tänjer min kropp men har även lärt mig avslappning och kroppsmedvetenhet, alltså en bra aktivitet för både kropp och själ. Jag går på Gunnars pass en gång i veckan sedan ett drygt år tillbaka. Det som är så skönt med Jönköping Yoga Academy är blandningen av deltagare. Alla kan känna sig välkomna och ingen ’sticker ut’ och det är en total avsaknad av prestation. En mycket välbehövlig stund i min vardag.

Anna

Precis så här vill jag att yoga ska vara! Att känna att man längtar till nästa gång. Skönt att jobba med kroppen, andningen och meditationen med bra vägledning genom passet. Det är lätt att trivas här. Skön, avslappnad atmosfär, trevligt bemötande. Har provat på flera ställen men är glad att jag hittade hit.

Precis så här vill jag att yoga ska vara!

Precis så här vill jag att yoga ska vara! Att känna att man längtar till nästa gång. Skönt att jobba med kroppen, andningen och meditationen med bra vägledning genom passet. Det är lätt att trivas här. Skön, avslappnad atmosfär, trevligt bemötande. Har provat på flera ställen men är glad att jag hittade hit.

Ulrika

Den här yogaformen är perfekt för mig. Jag gillar kombinationen av fysiska övningar, andning och meditation. På två timmar kommer jag totalt ner i varv, blir lugn och känner mig balanserad. Är beroende av känslan av välbefinnande efter denna yoga som fyller både kropp och själ

Totalt ner i varv

Den här yogaformen är perfekt för mig. Jag gillar kombinationen av fysiska övningar, andning och meditation. På två timmar kommer jag totalt ner i varv, blir lugn och känner mig balanserad. Är beroende av känslan av välbefinnande efter denna yoga som fyller både kropp och själ

Claus

Min allra första Yoga helg och det var en upplevelse för kropp och själ, jag gillade verkligen Yoga Nidra som man efter kände sig väldigt avslappnad, mycket härliga människor som man träffade och underbara lärare, tack än en gång och jag har verkligen fått mersmak och en del träningsvärk

Underbara lärare

Min allra första Yoga helg och det var en upplevelse för kropp och själ, jag gillade verkligen Yoga Nidra som man efter kände sig väldigt avslappnad, mycket härliga människor som man träffade och underbara lärare, tack än en gång och jag har verkligen fått mersmak och en del träningsvärk

Anita

Jag har under många år praktiserat Yoga mer eller mindre kontinuerligt. Hos Gunnar har jag hittat en Yogaform som jag trivs väldigt bra med. Gunnar är en kompetent och varm personlighet som får alla att trivas på passen oavsett tidigare erfarenhet. Yoga är ett fantastiskt verktyg att ha med sig genom livet och för mig är det ett utmärkt komplement till styrketräning och löpning. Här får jag med mig såväl styrka som smidighet. Genom yogan får jag mycket mer än bara fysisk träning, dessutom får jag verktyg för effektiv andning, ökat fokus och stresshantering. Gunnars onsdagspass med två timmar av fysisk träning, meditation och djupavslappning är som balsam för kropp och själ – mitt vattenhål i tillvaron.

Balsam för kropp och själ – mitt vattenhål i tillvaron

Jag har under många år praktiserat Yoga mer eller mindre kontinuerligt. Hos Gunnar har jag hittat en Yogaform som jag trivs väldigt bra med. Gunnar är en kompetent och varm personlighet som får alla att trivas på passen oavsett tidigare erfarenhet. Yoga är ett fantastiskt verktyg att ha med sig genom livet och för mig är det ett utmärkt komplement till styrketräning och löpning. Här får jag med mig såväl styrka som smidighet. Genom yogan får jag mycket mer än bara fysisk träning, dessutom får jag verktyg för effektiv andning, ökat fokus och stresshantering. Gunnars onsdagspass med två timmar av fysisk träning, meditation och djupavslappning är som balsam för kropp och själ – mitt vattenhål i tillvaron.

Alexander

I ett samhälle där allt fler, allt oftare utsätts för stress kommer de flesta att försöka hitta en lösning på detta. Mitt sätt är numera delvis via yoga. För mig erbjuder Gunnar och Yogaacademy ett sätt att slappna av i stela muskler (även träningsvärk i början) och bidrar till en ökad balans i tillvaron. Tack vare enkla och pedagogiska instruktioner har jag även möjligheten att ta med mig mina nyvunna kunskaper hem. Prestigelös och avslappnad stämning – där du kan komma ”som du är”

Bidrar till en ökad balans i tillvaron

I ett samhälle där allt fler, allt oftare utsätts för stress kommer de flesta att försöka hitta en lösning på detta. Mitt sätt är numera delvis via yoga. För mig erbjuder Gunnar och Yogaacademy ett sätt att slappna av i stela muskler (även träningsvärk i början) och bidrar till en ökad balans i tillvaron. Tack vare enkla och pedagogiska instruktioner har jag även möjligheten att ta med mig mina nyvunna kunskaper hem. Prestigelös och avslappnad stämning – där du kan komma ”som du är”

Nova 8 år

Vi får lära oss att andas rätt. Det är skönt.. Vi lär oss att stretcha kroppen på ett bra sätt. Det är bra att kunna yoga, särskilt när det blir stökigt i klassrummet. Jag känner mig lugn efter ett yogapass. Känner att det är lättare att koncentrera mig i skolan. Det är skönt med yoga!! Framför allt är det KUL!! Mamma och pappa säger: Det märks tydligt att hon har lättare att koncentrera sig och hon har fått ett djupare ”lugn” över sig.

Jag känner mig lugn efter ett yogapass

Vi får lära oss att andas rätt. Det är skönt.. Vi lär oss att stretcha kroppen på ett bra sätt. Det är bra att kunna yoga, särskilt när det blir stökigt i klassrummet. Jag känner mig lugn efter ett yogapass. Känner att det är lättare att koncentrera mig i skolan. Det är skönt med yoga!! Framför allt är det KUL!! Mamma och pappa säger: Det märks tydligt att hon har lättare att koncentrera sig och hon har fått ett djupare ”lugn” över sig.

Sebastian

Nyss fyllda 40 och med ett roligt men krävande och ibland fysiskt slitsamt jobb kände jag att det var dags att ta hand om mig bättre. Jönköping Yoga Academy fanns runt hörnet och av mina efterforskningar på nätet fick jag ett seriöst intryck. Jag hade ingen erfarenhet av Yoga tidigare och första gången var jag lite spänd. Den lugna atmosfären och yogaläraren Gunnars glada och avspända sätt gjorde dock att jag trivdes bra direkt. Yogan är lugn och alla övar efter sina egna förutsättningar utan prestige. Efter ett pass känner jag mig avslappnad och mjuk i kroppen och lugn och fokuserad i sinnet. Jag ser nu verkligen fram emot min yogakväll varje vecka.

Ser verkligen fram emot min yogakväll varje vecka

Nyss fyllda 40 och med ett roligt men krävande och ibland fysiskt slitsamt jobb kände jag att det var dags att ta hand om mig bättre. Jönköping Yoga Academy fanns runt hörnet och av mina efterforskningar på nätet fick jag ett seriöst intryck. Jag hade ingen erfarenhet av Yoga tidigare och första gången var jag lite spänd. Den lugna atmosfären och yogaläraren Gunnars glada och avspända sätt gjorde dock att jag trivdes bra direkt. Yogan är lugn och alla övar efter sina egna förutsättningar utan prestige. Efter ett pass känner jag mig avslappnad och mjuk i kroppen och lugn och fokuserad i sinnet. Jag ser nu verkligen fram emot min yogakväll varje vecka.

Liv 7 år

Yoga är kul! Det är så roligt att lära sig nya saker hela tiden. Yoga är avslappnande, och man behöver inte springa omkring så mycket som vi gör i skolan. Och jag har ibland ont i kroppen och lederna och då känner jag att det går över med yoga.

Yoga är kul!

Yoga är kul! Det är så roligt att lära sig nya saker hela tiden. Yoga är avslappnande, och man behöver inte springa omkring så mycket som vi gör i skolan. Och jag har ibland ont i kroppen och lederna och då känner jag att det går över med yoga.

Ylva

Jag har äntligen provat på yoga och funnit en väldigt bra form av lugn träning för både kropp och själ. Ninas pass har blivit något jag ser fram emot som en . Den lugna atmosfären i lokalen och Ninas mjuka och proffsiga vägledning genom passet gör att man som nybörjare känner sig väl omhändertagen. Jag känner mig behagligt avslappnad efter ett pass och har lärt mig olika övningar som jag kan göra även hemma för att kunna slappna av. Jag kan verkligen rekommendera Ninas pass och Yoga Academy som inte är flashigt eller märkvärdigt, där alla gör efter sin förmåga.

Höjdpunkt i veckan

Jag har äntligen provat på yoga och funnit en väldigt bra form av lugn träning för både kropp och själ. Ninas pass har blivit något jag ser fram emot som en . Den lugna atmosfären i lokalen och Ninas mjuka och proffsiga vägledning genom passet gör att man som nybörjare känner sig väl omhändertagen. Jag känner mig behagligt avslappnad efter ett pass och har lärt mig olika övningar som jag kan göra även hemma för att kunna slappna av. Jag kan verkligen rekommendera Ninas pass och Yoga Academy som inte är flashigt eller märkvärdigt, där alla gör efter sin förmåga.

Maria

För mig betyder yoga och meditation att hitta en balans mellan sinne och kropp. Det är det bästa sättet som jag hittat för att slappna av, stärka hela kroppen och fylla på med energi. I det samhälle vi lever i möter vi väldigt många intryck, vardagen består av mycket stress och fokus på att prestera. Att yoga och meditera regelbundet är ett sätt att inte helt tappa bort sig själv, att vara mer i nuet och njuta av livet. Jag kan absolut rekommendera att gå en kurs på Jönköping Yoga Academy. Det är en lugn typ av yoga, en härlig atmosfär i lokalen och det är lätt att komma till ro!

Rekommenderar att gå en kurs på Yoga Academy

För mig betyder yoga och meditation att hitta en balans mellan sinne och kropp. Det är det bästa sättet som jag hittat för att slappna av, stärka hela kroppen och fylla på med energi. I det samhälle vi lever i möter vi väldigt många intryck, vardagen består av mycket stress och fokus på att prestera. Att yoga och meditera regelbundet är ett sätt att inte helt tappa bort sig själv, att vara mer i nuet och njuta av livet. Jag kan absolut rekommendera att gå en kurs på Jönköping Yoga Academy. Det är en lugn typ av yoga, en härlig atmosfär i lokalen och det är lätt att komma till ro!

Pia

Mitt yrke innebär oftast oergonomiska och väldigt statiska arbetsställningar och det är lätt att få arbetsskador. Jag började träna på Yoga Academy främst för att mjuka upp mina stela muskler men jag fick så mycket mer. Varje onsdagkväll är som en liten lyxig present till mig själv, ett andningshål i vardagen. Jag mår så bra av denna lugna, sköna form av yoga med mycket meditativa inslag och jag är fascinerad av hur långvarig den rent fysiska effekten i musklerna är. Mina korta strama bröstmuskler är som bortblåsta! Gunnar är väldigt trevlig och lättsam och hans lugna trygga stämma hjälper en att slappna av.

Mår så bra av denna lugna, sköna form av yoga

Mitt yrke innebär oftast oergonomiska och väldigt statiska arbetsställningar och det är lätt att få arbetsskador. Jag började träna på Yoga Academy främst för att mjuka upp mina stela muskler men jag fick så mycket mer. Varje onsdagkväll är som en liten lyxig present till mig själv, ett andningshål i vardagen. Jag mår så bra av denna lugna, sköna form av yoga med mycket meditativa inslag och jag är fascinerad av hur långvarig den rent fysiska effekten i musklerna är. Mina korta strama bröstmuskler är som bortblåsta! Gunnar är väldigt trevlig och lättsam och hans lugna trygga stämma hjälper en att slappna av.

Emil

En läkare gav Emil diagnosen ett tillstånd av överträning, där hans kropp inte fysiskt eller psykiskt kunde komma tillbaka från sin hårda fysiska träning. Crossfit träning hade slutade med alltför stor överbelastning för hans kropp, men lyckligtvis hittade han klassisk Satyananda yoga – djupavslappning att förse honom med välbehövlig kroppsbalans. Emil beskriver sina känslor efter hans första klass ”Jag har ärligt talat aldrig känt mig så avslappnad, sov som en baby på natten”. Satyananda Klassisk yoga blev snart höjdpunkten i Emils veckan. Läs Emils hela artikeln i boken En miljon sätt att älskar Yoga.. Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Ärligt talat aldrig känt mig så avslappnad

En läkare gav Emil diagnosen ett tillstånd av överträning, där hans kropp inte fysiskt eller psykiskt kunde komma tillbaka från sin hårda fysiska träning. Crossfit träning hade slutade med alltför stor överbelastning för hans kropp, men lyckligtvis hittade han klassisk Satyananda yoga – djupavslappning att förse honom med välbehövlig kroppsbalans. Emil beskriver sina känslor efter hans första klass ”Jag har ärligt talat aldrig känt mig så avslappnad, sov som en baby på natten”. Satyananda Klassisk yoga blev snart höjdpunkten i Emils veckan. Läs Emils hela artikeln i boken En miljon sätt att älskar Yoga.. Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Åsa

Jag känner mig mer medveten om kroppen och andningen, kan lättare varva ner även hemma. Yogan har varit en del i min rehabilitering under/efter utmattningsdepression och också kom-igång efter fotoperation. Känner mig alltid otroligt välmående efter yogapassen och längtar till nästa direkt! Jag känner mig mer harmonisk. Yoga Academy: Kravlöst. Man kommer som man vill, man gör det man klarar. Ingen press! Bra blandning av yoga, meditation och avslappning. Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Jag känner mig mer harmonisk

Jag känner mig mer medveten om kroppen och andningen, kan lättare varva ner även hemma. Yogan har varit en del i min rehabilitering under/efter utmattningsdepression och också kom-igång efter fotoperation. Känner mig alltid otroligt välmående efter yogapassen och längtar till nästa direkt! Jag känner mig mer harmonisk. Yoga Academy: Kravlöst. Man kommer som man vill, man gör det man klarar. Ingen press! Bra blandning av yoga, meditation och avslappning. Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Marika

Yogan har inneburit högre livskvalité för mig. Var dock lite orolig för mitt diskbråck i ländryggen, men det tycks ha blivit bättre av yogan. Känner att begynnande stelhet i leder blivit bättre, även Nack och skulderproblem. Känner bättre kroppskontroll och andningen har blivit bättre.Hjärnstress minskas med både meditation och yoga nidra(djupavslappningen). Sammanfattning: Kropp och själ har blivit beroende av yogan/meditationen

Yogan har inneburit högre livskvalité för mig

Yogan har inneburit högre livskvalité för mig. Var dock lite orolig för mitt diskbråck i ländryggen, men det tycks ha blivit bättre av yogan. Känner att begynnande stelhet i leder blivit bättre, även Nack och skulderproblem. Känner bättre kroppskontroll och andningen har blivit bättre.Hjärnstress minskas med både meditation och yoga nidra(djupavslappningen). Sammanfattning: Kropp och själ har blivit beroende av yogan/meditationen

Janne

Denna lugnare variant av yogan passar mig bäst med inte för svåra Asanas. Bra med helheten, både Asanas, Pranayama och Yoga Nidra (djupavslappning/meditation). Jag började med yoga 2002 efter en utbrändhet, yogan fick mig att må mycket bättre snabbare än vad andra behandlingar hade gjort. Men yogan hade även ett antal bieffekter, mina ryggskott och min hösnuva försvann efter ett tag, luktsinnet ökade vid några tillfället mm. Jag höll sedan upp med yogan i grupp ett antal år men har nu äntligen kommit igång på allvar igen hos Gunnar. Jag kan starkt rekommendera Gunnars yogakurser.

Kan starkt rekommendera yogakurserna

Denna lugnare variant av yogan passar mig bäst med inte för svåra Asanas. Bra med helheten, både Asanas, Pranayama och Yoga Nidra (djupavslappning/meditation). Jag började med yoga 2002 efter en utbrändhet, yogan fick mig att må mycket bättre snabbare än vad andra behandlingar hade gjort. Men yogan hade även ett antal bieffekter, mina ryggskott och min hösnuva försvann efter ett tag, luktsinnet ökade vid några tillfället mm. Jag höll sedan upp med yogan i grupp ett antal år men har nu äntligen kommit igång på allvar igen hos Gunnar. Jag kan starkt rekommendera Gunnars yogakurser.

Annica

Jag känner att det blir bättre och bättre i min kropp och man känner sig så avslappnad efter ett pass. Det är skillnad på den känslan i jämförelse med ett träningspass som bara är fysiskt Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Man känner sig så avslappnad efter ett pass

Jag känner att det blir bättre och bättre i min kropp och man känner sig så avslappnad efter ett pass. Det är skillnad på den känslan i jämförelse med ett träningspass som bara är fysiskt Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Ingela

Efter att ha levt ett liv med mycket fokus på träning i alla former insåg jag att jag behöver mer balans i livet. Yogan är ett väldigt bra komplement. Fast det är som du säger, att ju fler gånger man går ju mer får man ut av yogan. Jag jobbar mycket med att fokusera på mig själv, kunna vara här och nu och inte jämföra mig med andra. Det går bättre och bättre tycker jag. Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Efter att ha levt ett liv med mycket fokus på träning i alla former insåg jag att jag behöver mer balans i livet. Yogan är ett väldigt bra komplement. Fast det är som du säger, att ju fler gånger man går ju mer får man ut av yogan. Jag jobbar mycket med att fokusera på mig själv, kunna vara här och nu och inte jämföra mig med andra. Det går bättre och bättre tycker jag. Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Anna

Yogan har kommit att bli en del av mig sedan jag gick på helgkursen. Tidigare har jag yogat emellanåt men främst använt den och sett det som ett sätt att stärka min kropp. Nu är min upplevelse att mitt utövande av yogan ger mig insikt i hur jag kan bli medveten i min kropp och mitt sinne, att hitta harmoni och balans inuti mig, samtidigt som det stärker kroppen. Det har infunnit sig en större känsla av mening i utövandet som ger mig en helhet för kroppen och själen. Kan inte vara utan min yoga då jag känner att jag mår så bra när jag kommer på pass tillsammans med andra eller hemma på köksgolvet. Är tacksam över den inspiration som gavs mig under helgens yogakurs.

Tacksam över inspirationen som gavs under helgens yogakurs

Yogan har kommit att bli en del av mig sedan jag gick på helgkursen. Tidigare har jag yogat emellanåt men främst använt den och sett det som ett sätt att stärka min kropp. Nu är min upplevelse att mitt utövande av yogan ger mig insikt i hur jag kan bli medveten i min kropp och mitt sinne, att hitta harmoni och balans inuti mig, samtidigt som det stärker kroppen. Det har infunnit sig en större känsla av mening i utövandet som ger mig en helhet för kroppen och själen. Kan inte vara utan min yoga då jag känner att jag mår så bra när jag kommer på pass tillsammans med andra eller hemma på köksgolvet. Är tacksam över den inspiration som gavs mig under helgens yogakurs.

Anne & Annita

Två timmar med yogaövningar, andningsövningar och djup-meditation får både kropp & själ att må bra. Lugn och avslappnad atmosfär där var och en presterar efter bästa förmåga, utan press passar både äldre & yngre. Vi 60+ vill varmt rekommendera denna yoga till alla som vill må bra, sova gott och orka mer.

Agneta

Avslappnad och lugn en behaglig känsla efter yogan. Yogan är en passande träning och avslappning för mig, bra att det är 2 timmar det gör nytta då både för kropp och själ. Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Annica

Jag känner mig rofylld efter ett yogapass. Det är lugn och harmonisk utan krav hos Yoga Aacademy. Rekommendera denna yoga till andra med glädje

Anna

Jag är jättenöjd med kursen, trevligt bemötande. Bra med övningar som går att genomföra, lugn skön känsla! Stort Tack! Rekommendera denna yoga till andra med glädje